Нововодянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Білозерської міської ради Донецької області

РІВНЯЙСЬ НА ПРАПОР НЕЗАЛЕЖНОЇ КРАЇНИ, КОЛИ НА ЧЕСТЬ ДЕРЖАВИ ГІМН ЛУНА.

21 черв. 2018
ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ДЕРЖАВАНИХ СИМВОЛІВ УКРАЇНИ І ВИХОВАННЯ ПОВАГИ ДО НИХ - ОДИН ІЗ ОСНОВНИХ НАПРЯМКІВ ВИХОВНОЇ РОБОТИ В ШКОЛІ. ФОРМУВАННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ, ЛЮБОВІ ДО РІДНОГО КРАЮ СПРИЯЄ ПОДАЛЬШЕ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З СИМВОЛІКОЮ УКРАЇНИ. ВИВЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ СИМВОЛІКИ СВОЄЇ ДЕРЖАВИ МАЄ ВЕЛИКЕ ЗНАЧЕННЯ В ФОРМУВАННІ ІСТОРИЧНОЇ ПАМ`ЯТІ КОЖНОГО ГРОМАДЯНИНА.

ФЛЕШМОБ " ТРИЗУБ - ОБЕРІГ УКРАЇНИ" ( 1 - 4 КЛАСИ)  - КВІТЕНЬ

ГРА - КВЕСТ " КЛЮЧІ ДО ВОЛІ" ( 8 - 9 КЛАСИ) - КВІТЕНЬ

ТЕАТРАЛІЗОВАНА ВИСТАВА " В ЗЛОТО - СИНІЙ КРАСІ ЩЕ З КОЗАЦЬКИХ ЧАСІВ"            (7 - 9 КЛАСИ) - ТРАВЕНЬ

УРОЧИСТА ХОДА ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ "РІВНЯЙСЬ НА ПРАПОР НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ" (ЧЕРВЕНЬ)